Godmorgon!

Hej och godmorgon. :D
Idag är det onsdag, vilket betyder endast fem dagar kvar till skolan börjar. Men det ska vi inte tänka på nu! Under förmiddagen händer det inte mycket hos mig, ska bara sitta och slöa i soffan hade jag tänkt. Fick inte mycket sömn inatt p.g.a att min hund väckte mig hela tiden - hade inte hjärta att ta ut henne ur mitt rum, jag är ensam hemma och hon hatar att sova själv - så det känns bra att vila upp mig lite. Efter lunch ska jag börja dra mig mot stallet för ett ridpass i P7an, vet inte på vilken häst men hoppas på Pixel eller kanske Lucky? Nä, jag vet inte. Spelar inte så stor roll. Antagligen blir det väl inte ett jätteseriöst ridpass eftersom att det är det första på terminen. Kul ska det bli iallafall, känns som att jag inte ridit på evigheter! Eller ja, i måndags var den senaste gången.
Vad ska ni göra idag? ♥
Det här är min hund ↑
/Tova

Emelie

Sv; Yeeees :) :) <3

2013-08-14 @ 10:19:18
URL: http://neonryttare.blogg.se
Sandra - Satsande junior!

sv: tack hihi! :)

2013-08-14 @ 10:32:16
URL: http://ohlen.blogg.se
Marta

Jag har en fråga till dig Tova. Du verkar vara en väldigt kunnig ridskole ryttare så därför frågar jag dig :) Jag har ridit på en ridskola i 2 år men slutade nygg pga. att ajg inte kommer hinna emd det nu till höst då jag ska rida min medryttarhäst mer. Men jag är fortfarande medlem i klubben och har som sagt ridit lektioner där i två år, så jag känner dom flesta hästarna. Tror du att man får vara med i tävlingar som träningstävlingar/klubbtävlingar om man ej är lektionsryttare med medlem i klubben? För även om när jag red där så fick man betala tävlings avgift + hästhyra, tror du att det går göra detsamma nu?

Tacksam för svar :)

2013-08-14 @ 11:12:24
URL: http://www.nattstad.se/stalltjej
Olivia Gustavsson

det är så trist att sommarlovet snart är slut :(

2013-08-14 @ 11:46:08
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se
Evelina Lundgren

Så söt hund! Jag ska ut till stallet om en stund och förmodligen blir det övernattning på höloftet med goa stallkompisar ;)

Sv: Tack! :))

2013-08-14 @ 12:07:52
URL: http://lundgrenevelinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback